Blog

Small text message

Retea sociala pentru nudisti

vineri, 24 aprilie 2009 - - 1 Comments

De pe la tv, am aflat, acum vr-o cateva zile ca s-a lansat o retea sociala pentru nudistii din romania. Ronudism va avea in curand si propriul post TV care va transmite live imagini din locurile din romania in care se practica nudism (costinesti-zona epava, navodari etc).
Mai jos puteti vedea un scurt filmulet preluat de pe site-ul acestei comunitati. Starul filmului "domnu' cu majiun in beci" :))ATENTIE LIMBAJ EXPLICIT.

Caută mai multe fişiere video ca acesta pe RONUDISM - NUDISM ROMANIA

This entry was posted on 11:56 and is filed under filme nudisti , nudisti costinesti , nudisti in romania , plaja de nudisti , poze nudisti , retea sociala nudisti , webcam nudisti . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 comentarii:

Alex spunea...

Ma numesc Alex,32 ani,din Arad,locuiesc in Spania de 3 ani,sunt nudist de la varsta de 19 ani,fac parte dintr-o asociatie de nudisti din Spania-Alicante.Sunt foarte multe asociatii si plaje de nudisti aici,baruri,restaurante pt nudisti,excursi pt nudisti,apartamente in apropiere de plaja nudista,activitati: sport,clase de limbi straine pt nudisti.Fete nudiste care vor sa ma cunoasca suna-ti la nr 0034.650.095.092,email dduculet@yahoo.com-Duculet_Duculet@yahoo.com